Als je mijn foto’s wilt showen op jouw website, Facebook, Pinterest enz. bent je van harte welkom om dit gratis te doen, zolang je deze vier eenvoudige stappen volgt:

1. De afbeelding moet ongewijzigd blijven

De afbeeldingen mogen op geen enkele manier veranderd worden. Geen animaties, tekst toevoegen, geen glitters, niets. Als je dat wilt doen, vraag dan een licentie aan. Dus gebruik gewoon de foto zoals ik hem gemaakt heb. Je kan het formaat aanpassen als dat nodig is voor de ruimte, maar verander het plaatje alsjeblieft verder niet.

2. Gebruik alleen de watermerk beelden van thefactory2.com

Ik geef alleen toestemming voor het tonen van mijn foto’s zoals hier op thefactory2.com website getoond,  compleet met het thefactory2.com watermerk tekst er op als dat op de website er ook op staat. Niet verwerken in of tot andere foto’s.

3. Geef mij credit: Anneke Bloema/thefactory2.com

Je geeft me credit door: Anneke Bloema/thefactory2.com met een aanklikbare link naar https://thefactory2.com.

4. Alleen niet-commercieel gebruik

Als je iets verkoopt – wat dan ook – sta ik niet toe dat mijn foto’s vrij worden weergegeven. Als je geïnteresseerd bent in een licentie van mijn foto’s voor zakelijk gebruik, neem dan contact met mij op via anneke@thefactory2.com.