In de Pers

The Factory II in de pers

juni 2018

Aafje bij RTV Drenthe

ZWINDEREN – Fotograaf Anneke Bloema uit Zwinderen heeft de Lemniscaat Illustratiewedstrijd gewonnen. Lemniscaat is een uitgever van jeugd- en kinderboeken.

Bloema won de prijs met drie foto’s die ze aanpaste met een fotobewerkingsprogramma. Daardoor ontstaan hele eigen werelden. De illustraties horen bij een verhaal over het gansje Aafje, dat ervan droomt om heel hoog te kunnen vliegen.

De illustraties worden opgenomen in een reizende expositie die de hele wereld over gaat. Het materiaal wordt ook getoond op een belangrijke Europese beurs voor kinderboeken in Bologna in Italië.

april 2012

Met Bertus ‘on tour’

Naar aanleiding van het boekje over Bertus kregen we onverwachts veel media aandacht. Zo kwamen we niet alleen in Het Dagblad van het Noorden, maar ook twee keer op de radio bij RTV Drenthe

en zelfs Man bijt Hond heeft een heel aardig item over ons gemaakt.

maart 2012

oktober 2010

Oude Liefde in Dagblad Trouw

Dagblad Trouw besteedde in oktober 2010 aandacht aan Oude Liefde.

Nadat mijn boek Oude Liefde was uitgekomen ben ik gevraagd voor een interview. De krant heeft naar aanleiding van mijn boekje een onderzoek gedaan naar lange huwelijken vroeger en nu. Dit alles kwam samen in een publicatie van drie pagina’s.