The Factory II in 2001 gestart door Anneke Bloema

Het fotowerk van Bloema bestaat uit vele facetten. Ze heeft zich echter gespecialiseerd in portretfotografiedocumentairefotografie , en in het maken van zakelijke fotoreportages. The Factory II is gevestigd in Zwinderen, gelegen in de driehoek Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Anneke gaf drie fotoboeken uit: 'Oude Liefde', 'Bertus Steegen volgens Anneke Bloema' en 'Het grote Vogelbadjeboekje'.
Wanneer je goed wilt leren fotograferen dan boek je een workshop fotografie bij Anneke Bloema.

The Factory 2 is ook op Instagram en op Facebook. Als beroepsfotograaf is Anneke aangesloten bij DuPho (Dutch Photographers).

Anneke maakt ook illustraties en fotocollages. Deze zijn sinds december 2020 ondergebracht bij Wondrous Goose.Fotoreportage met Anniek Pheifer voor NaoberMagazine

Op de meest regenachtige dag van november, maakte ik voor de Naober een fotoreportage van actrice Anniek Pheifer. Ondanks -of misschien wel dankzij- de regen werd het een heel vrolijke en bijzondere reportage van Anniek. En haar hondje Kootje. Anniek speelt in veel Nederlandse en buitenlandse theater-, Tv- en filmproducties. Onlangs was ze te zien als Suze Plesman in Vliegende Hollanders.

Labels

Herfstkleuren, een prachtig Kunstproject.

IJs en weder en vooral Corona dienende komt er zondag 29 november in De Bornse Synagoge een kleine voorstelling van 'Herfstkleuren'.
Op dit moment ben ik druk in mijn archief aan het graven naar toepasselijke foto's bij elk lied en muziekstuk. Dat alleen al is een feestje....

De bezetting is deze keer als volgt:

Fenny van Hemmen, zang
Corien Baan-Oosterveen, piano
Annemarie Paauwe, klarinet
Anne Knappstein, cello
Anneke Bloema, fotografie

Expositie in galerie Bij Leth in Emmen

Deze week heb ik werk gebracht naar Galerie Bij Leth in Emmen. Het betreft werken uit een hand gesigneerde en en gelimiteerde oplage van 50 stuks van enkele van mijn digitale illustraties. De Galerie in gevestigd aan de voorzijde van het Rensenpark en de hoofdingang ligt aan het plein ervoor. Loop gerust eens binnen! Op de Facebookpagina van Bij Leth een kleine impressie van de Galerie.

Exposities en verkoop kaarten met de collages van The Factory 2

Vanaf 12 juni exposeer ik bij galerie Nynke en Blom in Gorredijk in de expositie Wandelwerken. Er is werk te zien van mij en een aantal andere kunstenaars. Alle werken hebben een link met wandelen. Bijvoorbeeld omdat ze bedacht zijn tijdens een wandeling of omdat er onderwerpen opstaan die tijdens een wandeling zijn vastgelegd of gezien. Ik exposeer met mijn illustratieve collages. Mijn werk is te koop en ook kun je ansichtkaarten van m'n collages kopen.