Op 29 januari genoot het bestuur van Stichting Verhaallijn samen met fotograaf Anneke Bloema en verhalenmaker Marga de Waard van een heerlijke lunch in Hotel New York in Rotterdam. Het merendeel van het bestuur woont in Rotterdam en omgeving, dus Hotel New York was een logische en hele mooie keuze.
De lunch was bedoeld om elkaar beter te leren kennen en om het teamgevoel te versterken. Wij zijn van mening dat dat goed gelukt is. Het was een mooie en productieve middag.

Waar stichting Verhaallijn zich bezighoudt met het doorgeven van verhalen, draagt Hotel New York veel verhalen in zich. Dat voel je als je er bent. Hier vertrokken de mensen aan het begin van de vorige eeuw verwachtingsvol -of wanhopig- naar hun nieuwe land, Amerika. Een reis van weken, vaak bedoeld om zich daar definitief te vestigen.
Dit Hotel staat op een kade die ondertussen een van de modernste gebieden van Rotterdam is geworden. ‘De Kop van Zuid’. Oud en nieuw ontmoeten elkaar en hebben elk hun eigen verhaal. Ze verschillen, maar hebben ook overeenkomsten zoals lef en ambitie.

Bestuurslid Janet en Anneke die uit Drenthe waren gekomen voor deze ontmoeting, maakten na afloop nog even en ritje in de watertaxi…. Gewoon omdat dat het leuk is.